vaikuttavia ja voimaannuttavia

Työhyvinvointipäiviä

Jooga & meditaatio TYHY-päivä

Kaipaako työyhteisönne jotain uutta ja erilaista, jotain mistä on vaikutuksia pitkäksi aikaa? Miltä tuntuisi herätä seuraavana aamuna virkeänä ja inspiroituneena uuteen päivään?

Tämä joogatunti vie tuhatvuotisen perinteen äärelle. Kundaliinijooga on aktiivinen ja monipuolinen liikemeditaatio, jota kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi. Ei tarvitse venyä mihinkään suuntaan enempää kuin oma keho antaa myöden, eikä miettiä miten työkaveri suoriutuu, sillä joogatunnilla ollaan silmät suljettuina.

Kaikki harjoitukset soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Meditaatio rauhoittaa mieltä ja hermojärjestelmää sekä auttaa tiedostamaan omaa ajattelua, reaktioita ja tunteita.

Tyhypäivä antaa perustiedot meditaatioharjoituksesta, jonka avulla tämän vaikuttavan mielen rauhoittamiskeinon harjoittelua voi jatkaa omassa arjessa tai tehdä siitä yhteisen työyhteisön haasteen. Säännöllinen harjoitus tuo todistetusti tuloksia.

Päivän aikana tutustutaan myös mielen tapaan toimia ja harhailla kundaliinijoogatradition näkökulmasta!

Päivän sisältö:
• Alustus meditaatiosta 45 min
• Kaikille kuntotasoille sopiva jooga 75 min
(alkulämmittely, joogaosuus, loppurentoutus, meditaatio)

Tauko

• Mielen mekanismeja joogatraditiossa vuorovaikutteinen luento 60 min

Osallistujamäärä:
Max 25 hlöä

Toteutus:
Tulemme pitämään Jooga ja meditaatio -osuuden sovittuna aikana yrityksen omiin tiloihin. Ohjelma sopii hyvin esimerkiksi TyHy-/ kehittämispäivän aamupäivä osuudeksi.

Tilasta:
Tilaksi sopii melkein mikä tahansa avara sali tai iso huone. Tilaan olisi hyvä mahtua osallistujamäärän verran joogamattoja siten, että niiden päällä istuessa jää tilaa liikkua ja liikutella käsiä.

Yhdessä luomisen TYHY-päivä

Yhdessä luomisen TYHY -päivä on uudelleen orientoitumista, luovuutta, innostavia kokeiluja ja ihmettelyä. Mitä jos aina ei tarvitse tietää, vaan voi hypätä mukaan seikkailuun!

Tyhy-päivä on yhdessä tekemistä hyödyntäen toiminnallisuutta, luovuutta ja pysähtymistä kuuntelemaan. Päivä on yhteistä ihmettelyä ja irtautumista totutusta päät puhki ajattelusta avaten aivan uudenlaisia tapoja oivaltaa ja tietää.

Yhdessä luomisen vaelluspäivä johdattelee osallistujat erilaisten vaiheiden läpi kohti uusia näköaloja asioihin ja tilanteisiin. Päämääränä ei ole tietty ennaltamääritelty lopputulos vaan sinnikäs yhdessäkulkeminen ja -harjoittelu.

Yhdessä luomisen päivässä luodaan yhteisön oma uudistumista mahdollistava kompassi.

Kompassityöskentely:
• Auttaa havainnoimaan vuorovaikutusta niin sisäisesti kuin ympäristömme kanssa.
• Auttaa luomaan uudenlaisia rytmejä ja tapoja kohdata muuttuvaa ympäristöä ja olosuhteita.
• Rohkaisee uskaltautumaan ei-tietämisen tilaan.

Kompassi toimii työkaluna arjessa auttaen konkretisoimaan työskentelyn annin arkeen toimiviksi käytänteiksi ja toimintamalleiksi.

Päivän sisältö:
• Johdatus päivää ja luomisen prosessiin
• Neljä vaihetta sisältävä uudistumisen ja oivaltamisen vaellusmatka, johon tarvitsee varautua vain mukavilla vaatteilla ja uteliaalla mielellä.

Tauko

• Reflektiota työskentelystä ja sen herättämistä ajatuksista.

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia

Osallistujamäärä: 2- 14 hlöä

Toteutus:
Tulen ohjaamaan Yhdessä luomisen tyhypäivän sovittuna aikana yrityksen omiin tiloihin. Tilassa tulee osallistujien voida liikkua kädenmitan verran joka suuntaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat mukaan retriitille tai lisätietoja niin soita tai laita rohkeasti sähköpostia. Kerromme mielellämme lisää ja käymme kanssasi läpi mitä retriitti voi juuri sinun kohdallasi tarkoittaa.

Lämpimästi tervetuloa!
Leena ja Pasi

Ota yhteyttä

Puhelin: 050 536 1067
Email: info@irena.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme uutiskirjeitä noin neljä kertaa vuodessa. Kerromme niissä lyhyesti Irenan kuulumisista ja tulevista tapahtumista. 

Seuraa meitä somessa: