Täältä löydät tietoa

Retriiteistämme

Kundaliinijooga & sydäntietoisuus viikonloppu 4.-5.5.

Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat rauhoittua hyvässä ohjauksessa. Haluat vahvistaa yhteyttäsi läsnäoloon ja oman sydämen äänen kuulemiseen.
 
Mikä olisi sinulle tärkein kysymys juuri nyt?
 
Viikonloppu on tilaisuus tehdä vaikuttavia kundaliinijoogatradition harjoituksia sekä asettua rakentamaan omaa sydänkompassia huolellisessa ohjauksessa. Tekemisen ohella keskitymme tietoisesti levolliseen olemiseen ja mielen hiljentämiseen myös harjoitusten välillä.
 
MITÄ ODOTTAA:
💛 Kaksi inspiroivaa 1,5 tunnin kundaliinijoogaharjoitusta
💛 Monipuolisia meditaatioita ja rauhoittumista kundaliinijoogatradition matrojen äärelle (kirtan)
💛 Sydänkompassin rakentaminen: Sydänkompassi auttaa suuntaamaan omia arjen valintoja viisaalla tavalla isoissa ja pienissä kysymyksissä.
💛 Hiljentymistä yksinkertaisuuden ja kuuntelemisen äärelle.
💛 Nauttimista Villa Christinen maukkaista ja ravitsevista kasvisruuista sekä kauniin kylän maalaismaisemasta.
 

🧘‍♂️ Kundaliinijooga on dynaamista ja meditatiivista joogaa ja se sopii myös ensikertaa siihen tutustuville. Kaikki harjoitukset ohjataan alusta loppuun ja harjoitukset tehdään omalle keholle sopivalla tavalla. Siinä on monipuolisia, aktiivisia ja energisoivia liikkeitä sekä vastapainoksi rentoutumista ja oman mielen kuuntelua. Kundaliinjooga kehittää kuntoa, rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä, syventää itsetuntemusta ja kasvattaa kykyä tässä hetkessä elämiseen.

❤️ Sydämellä on kyky tehdä viisaimmat ja realistisimmat valinnat elämässämme. Sydämen kapasiteetti avautuu yhteyden kautta, mukavan ja epämukavan kanssa olemisella. Tätä tutkimme viikonlopun ajan yhdessä. Sydänkompassi auttaa arjen keskellä luomaan yhteyden sydämen älykkyyteen.

MIKSI OSALLISTUA:
Viikonloppu on upea tilaisuus tehdä vaikuttavia harjoituksia, hengähtää ja hiljentyä kaikesta arjen hälinästä, ravita niin kehoa kuin mieltä. Emme ole täydessä hiljaisuudessa, mutta jokaista osallistujaa kutsumme sisäisen levollisuuden äärelle.

Irenan retriiteillä meille on tärkeää vaalia rauhallista olemista, joka luo tilaa rauhoittua ja kuunnella ja samalla herkistyä huomaamaan oman elämän tärkeitä asioita.

RETRIITIN OHJELMA:
*****
☀️ Lauantai:
10.00-10.30 Saapuminen
10.30–11.30 Tervetuloa
11.30–13.00 Kundaliinijoogatunti
13.00–14.00 Lounas
14.00–15.30 Hiljainen aika (kävely/kirjoittaminen)
15.30–18.00 Sydänkompassi-työpaja
18.00–19.00 Päivällinen
19.30–20.00 Mantrameditaatio, kirtan
20.00–22.00 Sauna
22.30– Hiljaisuus

☀️ Sunnuntai:
6.30–8.00 Kundaliinijoogatunti
8.00–9.00 Aamupala
9.00-10.00 Hiljainen aika (kävely/ kirjoittaminen)
10.00–11.30 Työpajan purku ja keskustelu
12.00–13.00 Meditaatio ja lopetus
13.00–14.00 Lounas ja kotiinlähtö
*****

Reriitin ohjaajat Leena Mantere ja Pasi Kattelus.
Molempien ohjaustapa on rauhallinen ja läsnäoloon kutsuva. Leena on sydänkompassin ohjaaja (CoCreativeProcessInquiry ®) ja opiskellut Kehto koulussa kolmivuotisessa henkisen kasvun ohjelmassa. Pasi on kundaliinijoogaopettaja (KRI) ja harjoittanut joogaa yli 20 vuotta. Arjessa he ovat myös seitsemän nuoren vanhempia.

🏡 Kurssipaikka:
Villa Christine, Raasepori (Germundbyntie 12, Tenhola). Villa Christine sijaitsee keskellä idyllistä Raaseporilasta maalaismaisemaa. Vanha hirsinen koulurakennus pihapiireineen tarjoaa upeat puitteet rauhoittumiseen retriitillä. Autolla matkaa Helsingistä ja Turusta n. 1h 20min. Junalla pääset Tammisaaren asemalle, josta järjestämme kyydityksen.
 
🍲 Ruokailu: Villa Christinen oma kokki tarjoilee laadukasta ja terveellistä lähellä tuotettua kasvisruokaa viikonlopun aikana. Myös erikoisruokavaliot huomioidaan.
 
📆 Ajankohta: 4.-5.5.2024
 
Hinta: 265 e. Sisältää majoituksen, opetuksen ja ruuat (2x lounas, aamupala ja päivällinen). Majoitus 2 hlön huoneissa.
 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@irena.fi

VIELÄ KAKSI PAIKKAA JÄLJELLÄ!

Lämpimästi tervetuloa viettämään kaunis keväinen viikonloppu!

PALAUTETTA EDELLISESTÄ RETRIITISTÄ: "Inspiroiva, maadoittava, herättelevä. Pasi ja Leena olivat aivan ihania ja sydämellisiä ja loivat omalta osaltaan päivään mahtavan positiivisen ja luottamuksellisen ilmapiirin. Kiitos koko sydämestäni."

Kundaaliinijoogan syventävät työpajat kesällä

Kesällä järjestetään kolme kundaliinijoogatyöpajaa. Työpajat syventävät ymmärrystä ja kokemusta kundaliinjoogasta sekä avaavat joogista näkemystä monista joogatuntien ulkopuolellakin elämää hyödyttävistä aiheista.

Työpajat soveltuvat niin aiemmin kundaliinijoogaan tutustuneille kuin siitä kiinnostuneillekin. Mitään ennakko-osaamista tai -tietoa aiheista ei tarvita.

TYÖPAJAT:

Sunnuntai 9.6. klo 10-14
Kundaliinijoogaa – mieli ja meditaatio

Sunnuntai 7.7. klo 10-14
Kundaliinijoogaa – elinvoima ja hengitys

Sunnuntai 4.8. klo 10-14
Kundaliinijoogaa – elämän syklit ja muutos

Päivien ohjelma:
10.00-10.30: Tervetuloa, alustus aiheesta
10.30-12.00: Joogatunti
12.00-12.30: Tauko, eväät
12.30-14.00: Luento, harjoituksia ja loppumeditaatio

MUKAAN TARVITSET rennot liikkumiseen sopivat vaatteet ja joogamaton. Voit ottaa myös istuintyynyn, lämmintä vaatetta / viltin rentoutusta varten sekä juomapullon.

Tauolla ehtii syödä omat eväät. Tarjolla kahvia, teetä, hedelmiä tms. pientä snäcksiä.

PAIKKA: Naantalissa, Kreivinniityn järjestötalolla, Maijamäentie 3

HINTA: 55 euroa / kerta tai 150 euroa / kolme kertaa

ILMOITTAUTUMISET ja mieleen nousevat kysymykset:  info@irena.fi / 040 732 6205

Lämpimästi tervetuloa!

PALAUTETTA PASIN JOOGATUNNEISTA: "Loistava läsnäolo- ja rauhoittumisharjoitus kiireisen arjen keskelle. Ravitsee kehoa ja mieltä.”
”Vain vähän kokemusta joogasta, mutta tunnit tuntui mielekkäiltä.”
”Ihanan lempeä, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri.”

Menneitä retriittejämme:

Kundaliinijoogapäivä 8.-9.9.

Tervetuloa Irenaan viettämään vuorokausi kundaliinijoogan parissa. Ohjelmassa on kundaliinijoogaa, mantralaulua, meditaatiota ja rauhallista olemista.
 
Päivän kestävässä tapahtumassa keskitytään kundaliinijoogaan tekemisen kautta. Lauantaina tutustumme myös femiiniin ja maskuliiniin laatuun.
 
Kundaliinijooga päivä sopii sekä kauemmin jooganneille kuin ensikertalaisillekin. Kaikki harjoitukset ohjataan alusta loppuun ja kaikkeen voi myös osallistua oman tuntemuksen mukaan.
Kundaliinijooga on monipuolinen harjoitus, jossa yhdistyy sekä fyysinen että henkinen puoli.
Se kasvattaa kuntoa, vahvistaa kehoa, tuo notkeutta sekä auttaa rauhoittamaan ja hiljentämään mielen jatkuvaa hälinää ja lisäämään ymmärrystä itsestä.
 
Kundaliinijooga mahdollistaa meille yhdenlaisen työkalun, jolla kohdata nykyelämän haasteet ja pysyä omana itsenään niiden keskellä.
 

”Loistava läsnäolo- ja rauhoittumisharjoitus kiireisen arjen keskelle. Ravitsee kehoa ja mieltä.”, kundaliinitunneilla kävijä.

OHJELMA:
Perjantai:
15.00: Saapuminen
16.00-16.30 Tervetuloa
16.30-18.00: Kundaliinijoogatunti
18.00 -19.00: Päivällinen
19.15-19.45: Kirtan, mantralaulua
19.45-21.30: Sauna, iltapala
21.45. Iltameditaatio
22.00: Hiljaisuus
 
Lauantai:
6.30-8.00: Kundaliinijoogatunti
8.30-9.30: Aamupala
10.00-11.00 Femiini ja maskuliini -laadut
11.00-12.00 Meditaatio
12.30-13.30: Lounas
14.00: Kotiinlähtö
 
RETRIITIN OHJAAVAT Pasi Kattelus ja Leena Mantere.
PALAUTETTA EDELLISESTÄ JOOGAPÄIVÄSTÄ:
"Päivä oli innostava, rauhoittava ja inspiroiva. Ruuat maistuivat erinomaisilta ja isäntäväki/opettajat Leena ja Pasi olette mahtavia ja asianne osaavia, kiitos sydämellisesti."

Irenassa myös järjestettyjä retriittejä:

PASI KUUSELA:

Kokonaisvaltainen hieronta –Hermosto - YKSEYS & EHEYS -retriitti
22.-24.9.

Tule mukaan hieronta ja hyvinvointi retriitille Naantaliin. Retriitin pääpaino lepää terapeuttisessa hieronnassa ja hoitamisessa thaijoogahieronnan, osteothain ja kraniosakraliterapian hoitotapoja ja tekniikoita hyödyntäen. Tarkastelemme ja hoidamme kokonaisvaltaisesti kehoa esim. hermoston ja sidekudos järjestelmän kautta.
 
Retriitin aikana luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan harjoittelulle joka sisältää, hiljaisuutta, laulua, hierontaa & hoitamista, joogaa/liikettä, ja saunomista.
 
Retriitti järjestetään pienen ryhmän 8 osallistujan kanssa, jolloin henkilökohtaiselle ohjaamiselle ja kohtaamisille on hyvin aikaa.
 
Retriitti on avoin kaikille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, sillä tapahtuma soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Niin yksilöille kuin pariskunnillekin. Fyysisesti sinun tulisi pystyä olemaan polvillasi sekä liikkumaan kyykkyyn ja ylös.
 
OHJAAJA:
Pasi Kuusela, Thaijoogahieronta opettaja, EAT koulutettu hieroja, joogaopettaja
 
HINTA:
430 euroa

AIKAISEN SITOUTUJAN HINTA 20.8.23 mennessä ilmoittautuneille 400 euroa.

(Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen)
 
ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYDENOTOT:
contact@pasikuusela.com

Keho ja mieli ovat kokonaisuus, jota lähestytään läsnäolevasti ja kunnioittaen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat mukaan retriitille tai lisätietoja niin soita tai laita rohkeasti sähköpostia. Kerromme mielellämme lisää ja käymme kanssasi läpi mitä retriitti voi juuri sinun kohdallasi tarkoittaa.

Lämpimästi tervetuloa!
Leena ja Pasi

Ota yhteyttä

Puhelin: 050 536 1067
Email: info@irena.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme uutiskirjeitä noin neljä kertaa vuodessa. Kerromme niissä lyhyesti Irenan kuulumisista ja tulevista tapahtumista.