Täältä löydät tietoa

Retriiteistämme

Seuraavat retriitit tulossa keväällä 2024

Seuraa Irena-retriittejä Facebookissa ja Instagramissa niin saat myös muuta tietoa meistä ja toiminnastamme. 

Menneitä retriittejämme:

Kuuntele ja luota -viikonloppu 29.9.-1.10.

Tämän päivän maailmassa yltäkylläisyys ja viihde ympäröivät meitä enemmän kuin pystymme vastaanottamaan. Kaikessa tässä hälinässä katoaa helposti yhteys itseemme. Omiin tarpeisiin ja kaipauksiin. Mihin haluamme elämäämme johdattaa ja mikä on olennaista ja tärkeää.
 
Olisiko sinulla tarve pysähtyä kuuntelemaan mikä olisi nyt olisi nyt olennaista ja tärkeää. Oletko ehkä muutostilanteessa, jossa kaipaat ajatusten selkeyttämistä ja luottamuksen löytämistä?
 
Viikonlopun aikana saat työkaluja ja harjoituksia selkeyttämään ajatuksia sekä lisäämään rauhaa ja luottamusta lähteä eteenpäin.
 
Retriitti sisältää:
• Pysähtymistä ja rauhoittumista yksinkertaisuuden äärelle, jotta on mahdollista alkaa kuulla jotain uutta ja tuoretta.
• luovia ja toiminnallisia harjoitteita kuulemisen tueksi
• Kundaliinijoogaa ja joogatradition mukaisia meditaatioita vahvistamaan kehoa sekä hiljentämään ja selkeyttämään mieltä.
• Mahdollisuuden avartaa omaa ajattelua ryhmässä.
 
Retriitille voit saapua rauhassa perjantaina klo 16.00 alkaen. Ohjelma alkaa klo 18.00 Retriitti päättyy sunnuntaina klo 14.00.
 
RETRIITIN OHJAAJAT: Leena Mantere ja Pasi Kattelus, jotka toimivat myös retriittitalon emäntänä ja isäntänä. He ovat myös seitsemän nuoren vanhempia.
 
HINTA: 
345 euroa (Hinta 8.9. mennessä ilmoittuneille 315e.)
Hinta sisältää ohjelman lisäksi majoituksen 1-2 hlön huoneessa ja kasvisruuat (aamupala, lounas ja päivällinen)
Mukaan mahtuu max 8 henkilöä.
 
ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
info@irena.fi, 15.9. mennessä. 
PALAUTETTA EDELLISESTÄ PÄIVÄSTÄ
"Inspiroiva, maadoittava, herättelevä. Talo ja sen miljöö ovat upeat. Seesteistä ja rauhoittavaa. Pasi ja Leena olivat aivan ihania ja sydämellisiä ja loivat omalta osaltaan päivään mahtavan positiivisen ja luottamuksellisen ilmapiirin. Kiitos koko sydämestäni."

Kundaliinijoogapäivä 8.-9.9.

Tervetuloa Irenaan viettämään vuorokausi kundaliinijoogan parissa. Ohjelmassa on kundaliinijoogaa, mantralaulua, meditaatiota ja rauhallista olemista.
 
Päivän kestävässä tapahtumassa keskitytään kundaliinijoogaan tekemisen kautta. Lauantaina tutustumme myös femiiniin ja maskuliiniin laatuun.
 
Kundaliinijooga päivä sopii sekä kauemmin jooganneille kuin ensikertalaisillekin. Kaikki harjoitukset ohjataan alusta loppuun ja kaikkeen voi myös osallistua oman tuntemuksen mukaan.
Kundaliinijooga on monipuolinen harjoitus, jossa yhdistyy sekä fyysinen että henkinen puoli.
Se kasvattaa kuntoa, vahvistaa kehoa, tuo notkeutta sekä auttaa rauhoittamaan ja hiljentämään mielen jatkuvaa hälinää ja lisäämään ymmärrystä itsestä.
 
Kundaliinijooga mahdollistaa meille yhdenlaisen työkalun, jolla kohdata nykyelämän haasteet ja pysyä omana itsenään niiden keskellä.
 

”Loistava läsnäolo- ja rauhoittumisharjoitus kiireisen arjen keskelle. Ravitsee kehoa ja mieltä.”, kundaliinitunneilla kävijä.

 

OHJELMA:
Perjantai:
15.00: Saapuminen
16.00-16.30 Tervetuloa
16.30-18.00: Kundaliinijoogatunti
18.00 -19.00: Päivällinen
19.15-19.45: Kirtan, mantralaulua
19.45-21.30: Sauna, iltapala
21.45. Iltameditaatio
22.00: Hiljaisuus
 
Lauantai:
6.30-8.00: Kundaliinijoogatunti
8.30-9.30: Aamupala
10.00-11.00 Femiini ja maskuliini -laadut
11.00-12.00 Meditaatio
12.30-13.30: Lounas
14.00: Kotiinlähtö
 
RETRIITIN OHJAAVAT Pasi Kattelus ja Leena Mantere.
 
HINTA: 190 euroa / henkilö, (sisältää majoituksen, opetuksen ja ruuat). Irenassa nukutaan kahden hengen huoneissa ja mukaan mahtuu 9 osallistujaa.
 
ILMOITTAUTUMINEN: info@irena.fi viimeistään 1.9. mennessä.
PALAUTETTA EDELLISESTÄ PÄIVÄSTÄ
"Päivä oli innostava, rauhoittava ja inspiroiva. Ruuat maistuivat erinomaisilta ja isäntäväki/opettajat Leena ja Pasi olette mahtavia ja asianne osaavia, kiitos sydämellisesti."

Irenassa myös järjestettyjä retriittejä:

PASI KUUSELA:

Kokonaisvaltainen hieronta –Hermosto - YKSEYS & EHEYS -retriitti
22.-24.9.

Tule mukaan hieronta ja hyvinvointi retriitille Naantaliin. Retriitin pääpaino lepää terapeuttisessa hieronnassa ja hoitamisessa thaijoogahieronnan, osteothain ja kraniosakraliterapian hoitotapoja ja tekniikoita hyödyntäen. Tarkastelemme ja hoidamme kokonaisvaltaisesti kehoa esim. hermoston ja sidekudos järjestelmän kautta.
 
Retriitin aikana luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan harjoittelulle joka sisältää, hiljaisuutta, laulua, hierontaa & hoitamista, joogaa/liikettä, ja saunomista.
 
Retriitti järjestetään pienen ryhmän 8 osallistujan kanssa, jolloin henkilökohtaiselle ohjaamiselle ja kohtaamisille on hyvin aikaa.
 
Retriitti on avoin kaikille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, sillä tapahtuma soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Niin yksilöille kuin pariskunnillekin. Fyysisesti sinun tulisi pystyä olemaan polvillasi sekä liikkumaan kyykkyyn ja ylös.
 
OHJAAJA:
Pasi Kuusela, Thaijoogahieronta opettaja, EAT koulutettu hieroja, joogaopettaja
 
HINTA:
430 euroa

AIKAISEN SITOUTUJAN HINTA 20.8.23 mennessä ilmoittautuneille 400 euroa.

(Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen)
 
ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYDENOTOT:
contact@pasikuusela.com

Keho ja mieli ovat kokonaisuus, jota lähestytään läsnäolevasti ja kunnioittaen.

REETTA VIINANEN, ROHKEUSHYPPY

Urarohkeutta & rauhaa -retriitti 7-.8.10.​

Tässä samaan aikaan rentouttavassa sekä inspiroivassa retriitissä tutkitaan erilaisin urarohkeus -harjoituksin omaa tähänastista uratarinaa sekä luodaan tilaa uudelle syntyä. Nähdään oma ura- ja elämänpolku kokonaisuudessaan, kirkastetaan kaikki sen tuomat vahvuudet omaan osaamis- ja kokemuspankkiin. Vahvistetaan kaikkea hyvää ja toimivaa, jonka haluaa viedä mukanaan tulevaan. Tunnistetaan lempeydellä ja rauhassa mahdollisia muutostarpeita. Ja ennen kaikkea, haetaan rohkeutta kirjoittaa uusia, omannäköisiä lukuja omaan uratarinaan.

Tule uteliaasti tutkimaan omaa urapolkuasi sekä löytämään rohkeus ja konkretia hyvää tekeviin uramuutoksiin.

Aikaa pysähtyä oman uratarinasi äärelle rauhan keitaassa.

Retriitti järjestetään Naantalin Luonnonmaalla, Retriittitalo Irenassa. Irena haluaa tarjota rauhan keitaan keskelle hektistä arkea ja elämää. Paikan kiireettömyydelle, itsensä kuuntelemiselle ja rauhoittumiselle. Mikä voisikaan olla parempi ympäristö pysähtyä oman uratarinansa äärelle.

Olet lämpimästi tervetullut Urarohkeutta & rauhaa -retriittiin kokemaan kiireettömyyttä ja rentouttavia harjoituksia yhdistettynä urarohkeutta lisääviin harjoituksiin sekä inspiroiviin keskusteluihin samanhenkisessä seurassa!

Retriitti sisältää:

– Urarohkeutta & rauhaa -valmennuksen ja harjoitukset – keskittyen omaan uratarinaan ja urapolkuun
– Stressinhallintaa ja palautumista tukevan valmennuksen sekä
harjoitukset
– Mieltä ja kehoa rauhoittavan Yin jooga -harjoituksen joogaopettaja ja palautumisvalmentaja Miia Hämäläisen ohjaamana
– Hemmottelevan saunaillan
– Kaikki ruokailut: päivällinen, iltapala, aamupala, lounas sekä kahvi- ja teetarjoilut (ilmoitathan ystävällisesti allergiat)
– Yhden yön majoituksen 2hh huoneissa

OHJAAJA: Reetta Viinanen, NLP Trainer, Uravalmentaja, Viestintäasiantuntija

HINTA: 299 euroa (sis. alv 24 %)
(Huomaathan: Urarohkeus -ryhmävalmennuksen osallistujille HINTA 200 euroa.)

LISÄTIETOJA: reetta@rohkeushyppy.fi

Rohkeutta muuttaa oma uratarina!

"Jos ei poikkea tieltä, saattaa päätyä sinne, minne on matkalla." -Laotse​

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat mukaan retriitille tai lisätietoja niin soita tai laita rohkeasti sähköpostia. Kerromme mielellämme lisää ja käymme kanssasi läpi mitä retriitti voi juuri sinun kohdallasi tarkoittaa.

Lämpimästi tervetuloa!
Leena ja Pasi

Ota yhteyttä

Puhelin: 050 536 1067
Email: info@irena.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme uutiskirjeitä noin neljä kertaa vuodessa. Kerromme niissä lyhyesti Irenan kuulumisista ja tulevista tapahtumista.