kaipaatko uutta merkityksellisyyttä elämääsi?

140 päivän kasvuryhmä

140 päivää henkisellä vaelluksella

5 kuukautta, 5 viikonloppua
Marraskuu 2023-maaliskuu 2024

140 päivän henkinen vaellus, auttaa luomaan uudenlaista merkityksellisyyttä ja selkeyttä omaan elämään. Matka sisältää harjoituksia, luentoja ja työkaluja luottavaiseen ja rauhalliseen mieleen sekä tasapainoisiin ihmissuhteisiin ja omiin syviin arvoihin perustuvan elämän luomiseen.

Kasvuryhmän teemoja:

Kuka syvimmilläsi olet ja mitä tarvitset?

Nykykulttuuri tarjoaa meille valtavan määrän ulkoa annettuja tarpeita, ohjeita ja tarkoitusta. Se johtaa usein irrallisuuden tunteeseen itsestä. Ryhmä johdattaa syventämään yhteyttä omaan kehoon ja sen kantamaan viisauteen tehdessämme elämämme valintoja.

Miten löydät tien ulos omista jumiutumisen kohdista?

Vaelluksella syvennämme itseymmärrystä. Mitä syvemmin tunnemme itsemme sen laajempi mahdollisuus meillä on tehdä valintoja jumiutumatta vanhoiksi käyneisiin tapoihimme ajatella ja toimia. Muutos voi tuntua pelottavalta. Pelko on kuitenkin turha, sillä ymmärrys ja yhteys itseemme kasvattaa henkistä vahvuuttamme elää arvojemme mukaista elämää.

Mikä omassa elämässä on todella arvokasta?

Yhteyden kokeminen luo olemiseen vapauden ja rentouden tunnetta sekä innostusta ja uteliaisuutta. Luottamuksemme ja onnellisuutemme on vahvemmalla perustalla kuin elämän muuttuvat olosuhteet ja sen tarjoamat haasteet.

"Olen jonkinlaisessa tienristeyksessä, jossa haluan tietää kuka oikeastaan olen ja mille haluan aikaani ja energiaani päivistäni antaa?"

Millaista on olla mukana kasvuohjelmassa?

140 päivää sisältää 5 retriittiviikonloppua Naantalin Luonnonmaalla retriittitalo Irenassa. Lisäksi on etänä toteutettavia tehtäviä. Retriitit sisältävät toiminnallisia harjoituksia, luentoja ja yhteisöllistä olemista. Aikaa jää myös omille pohdinnoille.

Kasvuryhmä perustuu psyko-fyysis-henkiseen näkemykseen ihmisestä. Sisällöissä käytämme kundaliinijoogaa, tradition meditaatioita, henkistä enneagrammia, inquiry-menetelmää, psykodynaamista psykologiaa sekä kehollisia ja luovia valmennusmenetelmiä. Kaikkien käytettävien työkalujen ja menetelmien tehtävä on tukea prosessia omassa arjessa.

  • Viisi retriittiviikonloppua Naantalissa (pe-su).
  • Ryhmän ohjaajien tuen esiin nouseviin kysymyksiin ja asioihin retriitteillä ja niiden välissä.
  • Ymmärrystä ihmisyydestä perustuen psykologiaan ja viisaustraditioihin.
  • Syvällisen, mutta helposti lähetyttävän viitekehyksen oman persoonan tutkimiseen.
  • Valmenuksellisia ja toiminnallisia harjoituksia.
  • Pienen ryhmän tuen ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Ryhmään osallistumisen jälkeen

  • Sinulla on taitoja, joiden avulla pitää yllä elinvoimaisuutta ja luoda merkitykselliseltä tuntuvaa elämää.
  • Osaat kuunnella rehellisesti itseäsi ja ilmaista sen myös muille.
  • Uskallat ja osaat tuoda ihmissuhteisiisi syvää avoimuutta ja läheisyyttä sekä osaat toimia myötätuntoisesti haastavissa vuorovaikutustilanteissa.
  • Sinulla on taitoja saada yhteys rauhaan ja luottamukseen haastavissakin elämäntilanteissa.

Seuraava kasvuryhmä alkaa keväällä 2025!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan niin ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Leena Mantere ja Pasi Kattelus. Molemmat ovat tehneet henkisen kasvun matkaa vuosia ja arjessa he ovat seitsemän nuoren vanhempia. Jos haluat mukaan kasvuryhmään tai lisätietoja niin soita tai laita rohkeasti sähköpostia. Kerromme mielellämme lisää ja käymme kanssasi läpi mitä ryhmä voi juuri sinun kohdallasi tarkoittaa.

Lämpimästi tervetuloa!
Leena ja Pasi

Ota yhteyttä

Puhelin: 050 536 1067
Email: info@irena.fi

Seuraa meitä somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme uutiskirjeitä noin neljä kertaa vuodessa. Kerromme niissä lyhyesti Irenan kuulumisista ja tulevista tapahtumista.